• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

About Hoooked

zpagetti en haaknaald
zpagetti en haaknaald
Hoooked garens zijn duurzaam en up-to-date
Hoooked is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid. Wij opteren voor stijlvol hergebruik van katoen garen. Wij sluiten in onze manier van werken zoveel mogelijk aan bij duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap. Door onze goede contacten binnen de mode- en textielindustrie en via onze eigen importkanalen zijn wij in staat om een betaalbare, hoogwaardige en steeds wisselende kleurencollectie recycle katoen garens te leveren, zodat jij steeds nieuwe inspiratie kan opdoen voor je eigen handmades.


Hoooked heeft XL breinaalden en hippe accessoires
Voor Hoooked katoengarens heb je extra dikke naalden nodig. Onze naalden zijn gemaakt van milieuvriendelijk bamboe of gerecycled kunststof en worden exclusief voor ons gemaakt. Onze naalden zijn licht, glad, niet bewerkt met chemische middelen en erg prettig om mee te werken. Onze accessoires worden in kleinere oplages en in wisselende collecties voor ons gemaakt. Omdat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe inspiratie, vind je bij ons regelmatig nieuwe items.

® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding