• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Verzending

verzending
verzending
Na ontvangst van de betalingsmelding wordt je pakket ter verzending aangeboden. Je ontvangt hiervan een melding per email. 

De verzending van pakketten vinden plaats met DHL. Je ontvangt via DHL een mail met track en trace. Wees je er van bewust dat DHL niet af kan leveren op afgesloten postbussen. Er zijn wel service points en parcel stations van DHL. daarop kan geleverd worden indien je bent aangesloten. Neem bij twijfel even vooraf telefonisch contact  met ons op. 

Controleer het opgegeven verzendadres zorgvuldig op correctheid en volledigheid, zo voorkom je dat pakketten niet kunnen worden bezorgd. We adviseren je ook om je telefoonnummer te vermelden, dan kunnen we je direct bereiken als er vragen zijn over het leveradres. Foutieve adressering leidt tot retourzending door DHL. 

Bij onjuiste of onvolledige adressering verzoeken wij  om direct met ons contact op te nemen via de telefoon (wij spreken Nederlands, Engels, Frans en Duits). Dan kunnen wij bekijken of er nog tijd is om het adres veranderen voordat de bestelling wordt verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, is het zeer moeilijk voor ons om de verzendingsinformatie nog te wijzigen. Meestal zijn hieraan kosten verbonden.
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding