• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Breien met textielgaren

home accessorie kits
home accessorie kits
Breien is het nieuwe haken is een veelgemaakt grapje bij Hoooked. Feit is wel dat we pas na drie andere boeken met haakpatronen aan de slag zijn gegaan met breien. Twee naalden vasthouden in plaats van één bleek even wennen, maar als snel hadden we de basis van het breien en de bekende breisteken, recht, averecht en boordsteek onder de knie. Onze conclusie was dat leren breien helemaal niet moeilijk is. Met de super dikke Hoooked garens Zpagetti, RibbonXL en Eco Barbante van gerecycled katoen uit de mode-industrie heb je bovendien snel een stijlvol en trendy resultaat.

We hebben onze kennis van het breien op toegankelijke wijze weergegeven in het boek “Hoooked on Knitting”. In dit boek komen uiteenlopende breipatronen aan bod. De basis breisteken worden overzichtelijk met duidelijke illustraties in beeld gebracht. Met de breipatronen kun je zelf aan de slag om een mooie muts, sjaal, kussen of kabelplaid te breien. Alle garen zijn afkomstig van Hoooked.

Wil je liever leren breien aan de hand van bewegende beelden? Dat kan geheel kosteloos! Je kunt een kijkje nemen op ons Youtube kanaal. Met de instructiefilmpjes kan iedereen de basis breisteken onder de knie krijgen en binnen een half uurtje leren breien. Ben je benieuwd naar onze nieuwste collectie Hoooked garens, ga dan naar onze webshop.
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding