• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

BTW vrij inkopen

BTW vrij inkopen buiten de EU
Regels voor BTW vrije verzending buiten de Europese Unie. Goederen verkocht voor uitvoer aan klanten buiten de Europese Unie (EU) vallen niet onder de Europese BTW regeling. Bent u een klant van buiten de EU, dan kunnen we de 0% BTW-regel toepassen. De verordeningen voor deze 0% BTW procedure zijn streng. Zorg ervoor dat je onderstaande informatie vooraf doorleest, begrijpt en toepast.

Voor vragen over de douaneregels bij aankomst van de goederen, raden wij u aan contact op te nemen met uw lokale douane-instanties.

BTW vrij inkopen voor ondernemers binnen de EU
Heeft u een onderneming in een EU land buiten Portugal? Dan kunnen wij onder voorwaarden BTW vrij leveren. Dit is een zogeheten intracommunautaire levering en toegestaan onder de volgende voorwaarden:
  • U bent een geregistreerde ondernemer, met een geldig BTW-identificatienummer in het land waar de goederen naartoe gaan. 
  • Hoooked beschikt over administratieve bewijzen inzake de verkoop en levering van de goederen op uw geregistreerde zakelijke adres. Dit is ook het enige adres waarop wij onder deze voorwaarden leveren.
    Let op: u dient BTW te betalen over verkoop in uw eigen land.  Hoooked heeft de plicht om uw ondernemingsgegevens te verifiëren voordat wij intracommunautair kunnen leveren. Dit kan enkele werkdagen duren. Bij vragen over BTW, raden wij u aan contact op te nemen met uw lokale Belastingdienst. Informatie van de Nederlandse Belastingdienst over BTW vindt u hier. 
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding