• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Haken met textielgaren

Haken is al een aantal jaar onderdeel van een bredere Do It Yourself trend. De haaktechniek is makkelijk aan te leren en het is ook nog eens erg leuk en gezellig om te doen. Een zelfgehaakt item geeft je veel voldoening. Met de basiskennis van de haak steken en met de super dikke recycle garen van Hoooked, zoals Zpagetti, RibbonXL en Eco Barbante, kun je in een handomdraai  zelf zo’n trendy Zpagetti item haken. Op deze site vind je diverse gratis haakpatronen voor bijvoorbeeld een stijlvolle Zpagetti tas, een Zpagetti poef, een mooie RibbonXL woonkussen of een schattige Eco Barbante amigurumi knuffel. 

Op het onderdeel workshops leren haken kun je online een spetterende haakworkshop reserveren, zodat je onder het genot van een hapje en drankje de fijne kneepjes leert van het Zpagetti haken. Wil je liever zelfstandig Zpagetti leren haken? Ook dan zijn er mogelijkheden te over. We hebben onze eigen Hoooked boeken met diverse haakpatronen: van Tunisch haken tot hexagons haken. Je kunt ook een kijkje nemen op ons Youtube kanaal. Met de instructiefilmpjes kan iedereen de basis haaksteken onder de knie krijgen. Ons motto: leren haken is helemaal niet moeilijk, als wij het kunnen, kan jij het zeker! Ben je net als wijzelf helemaal enthousiast, ga dan naar onze webshop voor meer informatie over onze haak producten.
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding