• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Hèt Hoooked Haakevent

Hoooked Haakevent
Hoooked Haakevent
Uitnodiging! Kom naar het haakfeest van Hoooked!
De duizenden enthousiaste mailreacties op onze Facebook oproep "haaktalent gezocht" van 3 juli 2017 hebben ons erg blij verrast. Daarom nodigen we jou als een van deze haaktalenten graag uit om op zaterdag 9 december 2017 bij ons langs te komen voor een gezellig haakfeest. Let op: deelname aan dit event en de workshops is gratis. Wel op inschrijving zodat we zodat we rekening kunnen houden met het aantal gasten. voor de Molla Mills workshops zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor dit onderdeel dien je je apart aan te melden.

Graphic Crochet workshops met Molla Mills
Hoofdgast van ons haakevent is de Finse ontwerpster Molla Mills. Molla's eerste Nederlandstailge boek "Passie voor haken" is onlangs verschenen en staat boordevol verrassende en vernieuwende haakprojecten. Van kussens, tot lampenkappen en tasjes. Molla onderscheid zich door het gebruik van kleur en grafische vormen. Wij zijn fan! Neem deel aan haar workshop, maak een praatje en scoor een gesigneerd boek. Kortom, laat je inspireren door deze haakgodin! Geef je zo snel mogelijk op want het aantal plaatsen is beperkt. Indien we een stoel voor je gereserveerd hebben, ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging.

Maak kennis met het nieuwe fenomeen Craft Dates
Een Craft Date is een afspraak die je met een kleine groep creatieve vriendinnen (of juist onbekenden, bv via Instagram) maakt om samen te komen om aan creatieve projecten te gaan werken. Het leuke van een Craft Date is dat iedereen haar eigen draai aan haar project kan geven waardoor je elkaar dus kan inspireren. Maak kennis met de bekende crafters Bregje, Miriam, Lidy & Petra die samen de Craft dates vormgeven en ga direct met hen aan de slag om een verrassende creatie met Hoooked jutegaren te maken


Meet & Greet met Dendennis
Nederlands bekendste mannelijke haker Dendennis is ook van de partij. Dendennis heeft inmiddels al vijf succesvolle haakboeken op zijn naam staan en laat je graag kennismaken met de knuffels uit zijn nieuwe haakboek "Schattige en leuke knuffelshaken met Dendennis, Geluk & vriendjes". Maak een praatje met deze creatieve man of scoor een selfie met hem of met een van zijn vrolijke knuffelvrienden!.   

Ben jij erbij?! Laat het ons weten en meld je aan via marketing@hoooked.nl Je ontvangt je exclusieve ticket via de e-mail.

Belangrijke informatie over dit event:
Hoooked Haakfeest - 9 december 2017 -11.00-15.00 - Laan van Waalhaven 464 Hangar 00 2497 GR Den Haag - gratis parkeren - gratis entree - goed bereikbaar met ov.

Afbeeldingen:
Hoooked Haakevent
Hoooked Haakevent
Hoooked Haakevent
Hoooked Haakevent
Hoooked Haakevent
Hoooked Haakevent
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding