• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Jersey Garen

Hoooked Portugal Warehouse
Hoooked Portugal Warehouse
Modetextielfabrieken in heel Europa produceren veel afval, zoals jersey breiweefsels, lycra, katoenslierten en andere textielvezels. Wij bij Hoooked houden niet zo van nutteloos afval, dat is de reden dat we graag recyclen. Sinds 2008 is het onze missie om dit “textielafval” op een stijlvolle manier te hergebruiken en iedereen aan de slag te krijgen met onze textielgarens.
Wij maken van de t-shirtsresten mooie nieuwe textielgaren, het welbekende “Zpagettigaren”. Vanaf de fabriek selecteren wij de bergen t-shirtresten op kleur, kwaliteit en samenstelling, Vervolgens wordt dit netjes gebundeld en naar ons eigen Hoooked recycle centrum in Alcanena, Portugal gebracht.
Daar worden de textielresten handmatig door onze eigen medewerkers verwerkt tot onze garens en onze DIY haak- en breikits. Wij zijn trots dat wij werkgelegenheid kunnen bieden aan ons vaste team van eigen medewerkers en een pool van méér dan vijftig freelancers.
Zpagetti is dus niets anders dan verwerkte productieresten van de laatste modetrends. De resten komen in kleine batches en zijn net zo veranderlijk als de mode zelf en veranderen wekelijks of zelfs dagelijks. Wees er dus op tijd bij!

® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding