• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

KPC Yarn Gossyp DK

KPC Gossyp is gemaakt van enkel organisch katoen van gecertificeerde organische katoenplantages in China. KPC garen zijn Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd en garandeert dat alle gebruikte verf voor het garen metaalvrij en huidvriendelijk zijn. De intense zorg waarmee dit product wordt gemaakt zie en voel je terug in de subtiele glans en zachtheid van Gossyp DK.
Gossyp DK is ideaal voor al je zomerprojecten. Dus kies jouw favoriete kleuren, mix & match en vind de perfecte kleurencombinatie.

Specificaties:
Garen: DK
Samenstelling: 100% Organisch Katoen
Lengte: 113m (123yds)
Gewicht: 50 gram
Stekenverhouding: 20-22 steken x 28 rijen (10x10 cm)
Naalden: 4 mm

KPC is onderdeel van een familiebedrijf dat al 70 jaar premium kwaliteit merino, katoen en kasjmier levert aan luxe kledingfabrikanten over de hele wereld. KPC is in 2014 opgericht om ook fantastische kwaliteit haak- en breigarens te leveren aan handwerkers & hobbyisten overal ter wereld!
KPC garen zijn Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd en garandeert dat alle gebruikte verf voor het garen metaalvrij en huidvriendelijk zijn. De extreme hoge kwaliteit van de vezels die gebruikt worden om KPC garen te maken zorgen ervoor dat het garen heerlijk soepel is om mee te werken, en om te dragen.

® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding