• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

KPC Yarn Novomerino Aran

KPC Novomerino is gemaakt van ultrafijne pure merino. Het supermooie garen voelt zacht en glad op de huid. Het is voor het eerst dat deze vezel met deze hoge kwaliteit en lengte wordt gebruikt voor haak- en brei garen. Het is prettig om mee te werken en om te dragen. Een bol van Novomerino Aran weegt ongeveer 50 gram en bevat 75 m. We raden aan te werken met naalden 5 mm. Novomerino Aran is geschikt voor diverse projecten zoals mutsen en sjaals, maar ook heerlijke truien en warme dekens.

KPC Merinowol komt van een boerderij genaamd Gostwyck Merino in New England Tablelands in Australië. De boerderij fokt al meer dan 150 jaar schapen voor hun wol en staat niet alleen bekend om de kwaliteit van de wol, maar ook om hun duurzame en diervriendelijke werkwijze. De volledige gecertificeerde biologische boerderij gebruikt dan ook geen schadelijke chemicaliën. Zodra de vezels voor KPC grondig zijn gewassen, worden ze gekamd en gesorteerd op lengte en dikte. De vezels worden vervolgens gesponnen en gekleurd.

Specificaties:
Garen: Aran
Samenstelling: 100% ultrafijn merino wol
Lengte: 75 m (82 yds)
Gewicht: 50 gram
Stekenverhouding: 18 steken x 24 rijen (10x10 cm)
Naalden: 5 mm

KPC is onderdeel van een familiebedrijf dat al 70 jaar premium kwaliteit merino, katoen en kasjmier levert aan luxe kledingfabrikanten over de hele wereld. KPC is in 2014 opgericht om ook fantastische kwaliteit haak- en breigarens te leveren aan handwerkers & hobbyisten overal ter wereld! 

KPC garen zijn Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd en garandeert dat alle gebruikte verf voor het garen metaalvrij en huidvriendelijk zijn. De extreme hoge kwaliteit van de vezels die gebruikt worden om KPC garen te maken zorgen ervoor dat het garen heerlijk soepel is om mee te werken, en om te dragen.

® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding