• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

KPC Yarn Novomerino Chunky

KPC Novomerino is gemaakt van ultrafijne pure merino. Het supermooie garen voelt zacht en glad op de huid. Het is voor het eerst dat deze vezel met deze hoge kwaliteit en lengte wordt gebruikt voor haak- en brei garen. Het is prettig om mee te werken en om te dragen. Een bol van Novomerino Chunky weegt ongeveer 100 gram en bevat 83 m. We raden aan te werken met naalden 6.5 mm. Novomerino Chunky is een heerlijke dik garen waar snel en gemakkelijk je project mee afmaakt.

Specificaties:
Garen: Chunky
Samenstelling: 100% ultrafijn merino wol
Lengte: 83 m (90 yds)
Gewicht: 100 gram
Stekenverhouding: 14 steken x 19 rijen (10x10 cm)
Naalden: 6.5 mm

KPC is onderdeel van een familiebedrijf dat al 70 jaar premium kwaliteit merino, katoen en kasjmier levert aan luxe kledingfabrikanten over de hele wereld. KPC is in 2014 opgericht om ook fantastische kwaliteit haak- en breigarens te leveren aan handwerkers & hobbyisten overal ter wereld!

KPC garen zijn Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd en garandeert dat alle gebruikte verf voor het garen metaalvrij en huidvriendelijk zijn. De extreme hoge kwaliteit van de vezels die gebruikt worden om KPC garen te maken zorgen ervoor dat het garen heerlijk soepel is om mee te werken, en om te dragen.

® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding