• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Leren Breien

Leren Breien met Hoooked
Leren Breien met Hoooked

Breien

Breien is het nieuwe haken is een veelgemaakt grapje bij Hoooked. Feit is wel dat we pas na drie andere boeken met haakpatronen aan de slag zijn gegaan met breien. Twee naalden vasthouden in plaats van één bleek even wennen, maar als snel hadden we de basis van het breien en de bekende breisteken, recht, averecht en boordsteek onder de knie. Onze conclusie was dat leren breien helemaal niet moeilijk is. Met de super dikke Hoooked garens Zpagetti, RibbonXL en Fuzzilli van gerecycled katoen uit de mode-industrie heb je bovendien snel een stijlvol en trendy resultaat.

Breipatronen

We hebben onze kennis van het breien op toegankelijke wijze weergegeven in het boek “Hoooked on Knitting”. In dit boek komen uiteenlopende breipatronen aan bod. De basis breisteken worden overzichtelijk met duidelijke illustraties in beeld gebracht. Met de breipatronen kun je zelf aan de slag om een mooie muts, sjaal, kussen of kabelplaid te breien. Alle garen zijn afkomstig van Hoooked.

Leren Breien

Wil je liever leren breien aan de hand van bewegende beelden? Leren breien is goed te doen met onze online breilessen voor beginners. Pak je breinaalden en een lekkere klos Zpagetti textielgaren en doe mee met onderstaande videos. De filmpjes zijn rustig gefilmd en bevatten geen moeilijke uitleg, daardoor zijn ze ideaal voor beginnende breiers. Alle basisbreisteken komen aan bod, maar we maken ook uitstapjes naar uitdagende breitechnieken zoals kabels breien.
opzetten, cast on, Maschenanschlag
Rechtbreien, knit Stitch, Rechte Maschen
Averecht breien, Purl Stitch, Linke Maschen
Boordsteek, Rib Stitch, Bündchenmuster
Luiewijvensteek, Drop-Stitch Knitting, Ruck-Zuck-Muster
Kabels breien, Knit Cables, Zopfmuster
Reliefsteek, Knit Relief-Stitch, Reliefmuster stricken
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding