• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Leren Haken

leren haken haakvideo's
leren haken haakvideo's

Haken

Haken is al een aantal jaar onderdeel van een bredere Do It Yourself trend. De haaktechniek is makkelijk aan te leren en het is ook nog eens erg leuk en gezellig om te doen. Een zelfgehaakt item geeft je veel voldoening. Met de basiskennis van de haaksteken en met de super dikke recycle garen van Hoooked, zoals Zpagetti en RibbonXL, kun je in een handomdraai zelf zo’n trendy Zpagetti item haken. Op deze site vind je een ruim aanbod haakpatronen voor bijvoorbeeld een stijlvolle Zpagetti tas, een stoere Zpagetti poef, een robuust gehaakt Zpagetti vloerkleed, of een heerlijk zacht RibbonXL kussen om lekker tegen weg te kruipen. Met ons katoengaren RibbonXL kun je de schattigste amigurumi knuffels haken. Wat dacht je van een lief gehaakt girafje, een eigenwijze ezel of een toffe giraf? 

Online Leren Haken

Wil je leren haken of ben je op zoek naar een bepaalde steek? Dan ben je bij Hoooked aan het juiste adres! Leer hier online haken met onze gratis haakpatronen of via de video’s van onze gratis online haakcursus die speciaal gericht is op haken voor beginners. Alle basis haaksteken zijn door Hoooked op tutorial gezet door middel van handige instructievideo’s, zodat je vanuit je luie stoel aan de slag kunt en snel leert haken. Na het volgen van de online haakcursus, ben je op de hoogte en beschik je over de basiskennis van het haken. Houd de haaknaald in de aanslag en ga met ons aan de slag! Get Hoooked!
Schuiflus ketting, Slipknot and chain, Luftmaschen
Halve vaste, slip stitch, Kettmaschen
Vaste steek, double crochet, Feste Maschen
Punto Espiga
Punto Canestro
Stokjes haken, Crochet Trebles, Stäbchen
Magic ring, Magic Loop
Moesjes Haken, Puff Stitch, Büschelmaschen
Sterresteek haken, Star Stitch, Sternmuster Häkeln
Nopjes haken, bobble stitch, Noppen Häkeln
Minderen, decrease, abnehmen
meerderen, increase, zunehmen
lusjes, loops, Schlingen
Tunisch, Tunesian
Tasbodem, Bag base, Taschenboden
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding