• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Retouren

retouren
retouren
Hoooked staat voor de kwaliteit van haar producten. Niet tevreden met je aankoop? Meldt het ons via de mail of via ons telefoonnummer (zie contact pagina). Je kunt de meeste producten die je bij ons hebt gekocht aan ons terugsturen. We hanteren wel een aantal voorwaarden. 

Retourneren kan binnen 14 dagen
Hoooked accepteert teruggestuurde artikelen zolang je ze deze vooraf bij ons aanmeldt en je de goederen terugstuurt binnen 14 dagen nadat je ze hebt ontvangen. Gebruik hiervoor het retourformulier, dan kunnen we de retourzending snel verwerken. 
Neem altijd eerst contact met ons op over je retourzending en vermeld hierbij je bestelnummer. Stuur altijd de originele pakbon mee met de retourgoederen. Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn, compleet met eventuele toebehoren, zoals labels en verpakkingsmaterialen. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen en kunnen geen retourgoederen aannemen die niet voorafgaand aan retourzending bij ons zijn aangemeld. 

Retouradres
Hoooked
t.a.v. Webshop Klantenservice
Laan van Waalhaven 464
2497 GR Den Haag
Nederland

Afhandeling 
Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, sturen we je een e-mail ter bevestiging. Als alles in orde is, storten we het bedrag dat je ons voor de producten hebt betaald snel terug. Je kunt het bedrag in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen terug verwachten. Maar over het algemeen doen we de terugbetaling binnen enkele werkdagen na verwerking van de retourgoederen. Bij retourzending van de volledige bestelling, ontvang je de verzendkosten terug. De kosten voor het retourneren zijn in principe voor rekening van de koper. Indien je de bestelling met PayPal hebt betaald, kun je via deze betaalservice de retourkosten volledig vergoed krijgen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hoooked er niet aansprakelijk voor is als retour gestuurde artikelen beschadigen of zoekraken. 



Bijlagen:
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding