• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Textielgaren

Zpagetti Comic Book
Zpagetti Comic Book

Hoooked Textielgaren

Zpagetti Textielgaren heeft sinds het ontstaan van Hoooked in 2008 een ware Europese haakrage ontketend. Vele vrouwen vielen voor dit dikke, katoenen textieldraad en voor de stijlvolle, maar makkelijk te maken Hoooked patronen, Hoooked Zpagetti is makkelijk te verwerken, licht elastisch en wordt gemaakt van recycle textielresten, die wij zelf selecteren.

Wat is Zpagetti Textielgaren

Hoooked Zpagetti is superformaat klos van ruim 120 meter uniek recycle textielgaren om makkelijk en snel mee te haken, breien of knopen op XXL-formaat. Dit is mogelijk omdat Zpagetti van stevige stretchmaterialen is gemaakt. De doorsnede van Zpagetti textielgaren draadstof ligt gemiddeld tussen de 1 en 2,5 centimeter, zodat je supergrote haaknaalden of breinaalden nodig hebt. Hiermee maak je in een handomdraai unieke eindresultaten in je eigen stoere en moderne Hoooked stijl.

Duurzaam, Kleurrijk & Wasbaar

Hoooked Zpagetti textielgarenis gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam restmateriaal uit de mode en textielindustrie.Onze collectie textielgaren is gebaseerd op het actuele modebeeld en wisselt continu. Zpagetti textielgaren draadstof bevat meestal 95% katoen en voor het overige deel elasthaan en/of lycra. Zpagetti is goed wasbaar op lage temperaturen en behoudt zijn vorm het beste door je artikel op de hand of in een kussensloop in de wasmachine te wassen.

Volg je eigen Patroon

Een belangrijke eigenschap van Hoooked Zpagetti textielgaren is dat de dikte van de draad en de textuur varieert. Daarom is het van belang om bij het werken met een patroon goed te blijven kijken naar de afmetingen en de gewenste vorm van je accessoire. Het aantal steken is bijvoorbeeld geen vast aantal, maar kun je zelf bepalen naar gelang de gewenste afmetingen van het eindresultaat. Dit betekent dat je onze patronen en instructies niet precies hoeft te volgen, maar dat je vooral kunt uitgaan van je eigen creativiteit.

Wat kan ik maken met Zpagetti Textielgaren

Velen gingen je al voor en zijn inmiddels Hoooked aan onze recycle textielgaren Zpagetti, RibbonXL en Fuzzilli. Van de zomerse haakpicknicks in het park, zpagettihaken aan zee, tot op maat gemaakte workshops voor vrijgezellenfeestje: met Zpagetti is van alles is mogelijk. Gezellig haken met je vriendinnen bij een haardvuur of op een zonnig terras. Wij zien overal mogelijkheden om te haken (en te breien natuurlijk). Hoooked recycle textielgaren zijn ook bijzonder goed geschikt voor weef- en knooptechnieken.Met Hoooked kun je vanalles maken: van een mooie zpagetti tas tot een stoere zpagetti poef of een gebreid kabelkussen van RibbonXL. Er zijn inmiddels allerlei enthousiaste haaksters met Hoooked aan de slag. Kijk voor meer leuke ideeën op onze facebook pagina. Download een van onze gratis haakpatronen of bestel een zpagetti boekje en ga zelf aan de slag!
Afbeeldingen:
Zpagetti Yellow Polkadot
Zpagetti Yellow Polkadot
Zpagetti Samba Orange
Zpagetti Samba Orange
Zpagetti Mega Pink
Zpagetti Mega Pink
Zpagetti Shiny Stars
Zpagetti Shiny Stars
Zpagetti Paradiso Mint
Zpagetti Paradiso Mint
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding