• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Wat is RibbonXL

ribbonxl met haaknaald
ribbonxl met haaknaald
RibbonXL is een dikke, lichtgewicht draadstof gemaakt van 100% recycle vezels. Het is net als de andere Hoooked garens Zpagetti en Fuzzilli een toepassing van gerecycled katoen. De katoenvezels worden opnieuw gesponnen en het katoen garen wordt vervolgens met een speciale machine gebreid. De productie van RibbonXL vindt geheel plaats binnen Europa. Door de bijzonder lichte structuur is RibbonXL zeer goed geschikt voor het maken van kleding en modeaccessoires.

Het katoengaren bestaat uit 80% hoge kwaliteit katoen en 20% andere vezels. Elke rol weegt circa 250 gr en bevat tenminste 130 meter. Je creëert de beste resultaten met RibbonXL als je breinaalden of haaknaalden van 8 tot 10 mm gebruikt.

RibbonXL is verkrijgbaar in een vast assortiment stijlvolle kleure. Het katoengaren is tevens wasbaar in de wasmachine op koude temperaturen.

Bekijk hier de RibbonXL producten in onze webshop.
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding