• 100% original Hoooked
  • Binnen de Benelux gratis verzenden vanaf €45
  • Levering 3-5 werkdagen
  • Klantenservice: 070-3351886

Wat kan ik maken met Zpagetti

zpagetti poef
zpagetti poef
Laat je inspireren
Velen gingen je al voor en zijn inmiddels Hoooked aan onze recycle textielgaren Zpagetti, RibbonXL en Fuzzilli. Van de zomerse haakpicknicks in het park, zpagettihaken aan zee, tot op maat gemaakte workshops voor vrijgezellenfeestje: met Zpagetti is van alles is mogelijk. Gezellig haken met je vriendinnen bij een haardvuur of op een zonnig terras. Wij zien overal mogelijkheden om te haken (en te breien natuurlijk). Hoooked recycle textielgaren zijn ook bijzonder goed geschikt voor weef- en knooptechnieken.

Met Hoooked kun je vanalles maken: van een mooie zpagetti tas tot een stoere zpagetti poef of een gebreid kabelkussen van RibbonXL. Er zijn inmiddels allerlei enthousiaste haaksters met Hoooked aan de slag. Kijk voor meer leuke ideeën op onze facebook pagina. Download een van onze gratis haakpatronen of bestel een zpagetti boekje en ga zelf aan de slag! 

Bekijk hier de Zpagetti producten in onze webshop.
® All rights are reserved, Zpagetti is imported and traded by Hoooked only. Our designs and trademarks are internationally registered as intellectual properties.
Om je zo goed mogelijk te laten winkelen en helpen maakt Hoooked.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding